Boken Komplett Sångteknik används idag över hela världen av professionella sångare inom alla genrer. Den rekommenderas av läkare och talpedagoger och har blivit en stor internationell succé med översättningar på flera språk. Idag finns den på svenska (Gehrmans Musikförlag AB), danska, engelska och holländska och nu är också en fransk och en portuguisisk version under bearbetning. Ny uppdaterad upplaga publicerad 2009!

KÖP

Informationen på denna sida är ej uppdaterad:

För aktuell information om Complete Vocal Institute se Complete Vocal Institute

För aktuella kurser i Sverige se www.vocalsoul.se

CATHRINE SADOLIN

Sångerska, röstforskare, pedagog, vocal coach, författare, kompositör och ledare av Complete Vocal Institute (CVI)

Cathrine Sadolin har utmärkt sig som en av världens ledande röstforskare och sångpedagoger. Hennes forskning på tvären genom alla stilar, kombinerat med hennes egen erfarenhet som professionell sångerska inom både den klassiska musiken och t.ex. rockmusiken, har skapat nytänkande på området.

Hennes specialområde är avancerad sångteknik inom alla genrer, lösning av röstproblem och reparation av slitna röster. Cathrine Sadolin är dessutom en mycket efterfrågad vocal coach som flitigt anlitas av teatrar, operor and skivbolag. Hon har själv uppträtt runt om i Europa och släppt flera egna skivor och håller även workshops, clinics och master classes för professionella sångare och artister över hela världen. Hon är också en efterfrågad talare vid internationella röstkonferenser.

Cathrine Sadolin är grundaren till Complete Vocal Institute (CVI) i Köpenhamn. På CVI bedrivs sångundervisning på högsta nivå inom alla genrer och här utbildas också pedagoger som kan hjälpa till att möta den enorma efterfrågan på kunskap om Komplett Sångteknik som stadigt växer från världens alla hörn. CVI har snabbt blivit Europas största sånginstitut och gjort Köpenhamn till ett internationellt centrum för sång, redan nu finns sångare från hela världen under utbildning! CVI's utbildningar finns numera också i Oslo, Stockholm, Helsingfors, Utrecht och under 2006 startades nya institut även i Amsterdam och i Reykjavik.

Se Cathrine berätta om Komplett Sångteknik nu med en gång!:

http://www.youtube.com/watch?v=NUCQ00VIeiY (del 1)

http://www.youtube.com/watch?v=lu6aPXoN3k0&feature=related (del 2)